Web program za naplatu

Sistemi za kontrolu, upravljanje i naplatu parkiranja sa opcižom prepoznavanjem tablica, detekcijom ulaska ili izlaska vise vozila putem jednnog naplacenog tiketa, rad sa NFC, Mifare i bluetooth tehnologijom. Sitem je razvijen za rad u realnom vremenu baziran na Webaplikacijiza upravljanje sa bilo kog mesta. Parking sistemi i rampe omogućavaju centralizovano daljinsko upravljanje, bolju kontrolu u veću efikasnost.

Evidencija slikama ulaz izlaz

PARKs sistem podržava Anti Pass Back funkciju odnosno vozilo mora prvo da uđe na praking da bi moglo da izađe. Podržava INTERLOCK funkciju za rad sa duplim rampama, na ovaj način potpuno je ukinut ulaz ili izlaz više vozila sa jednim plaćenim tiketom (takozvani VOZIĆ), prilikom dolaska vozila na ulazni ili izlazni terminal za skeniranje sistem sam proverava pomoću induktivnih petlji koje su smeštene ispod asfalta koliko je vozila ušlo u prostor za skeniranje. Ako su obe rampe zatvorene i ako se samo jedno vozilo nalazi u prostoru za skeniranje sistem dozvoljava ulazak ili izlazak metodom prepoznavanja tablica, očitavanjem ili izdavanjem tiketa, kartica, bluethoot ili NFC metodom.

Štampanje izgubljenog tiketa vrši se na lokalnom printeru

sistem može istovremeno da radi izdavanje tiketa za naplatu na više parkinga, istovremeno vrši kontrolu izdatih mesta za neograničen broj lica koje rentiraju parking mesta na mesecnom nivou, kao i slobodnih mesta za prodaju tiketa.

PARKS WEB SOFTWARE

Nekolioko bitnih delova programa

Za svako vozilo koje je ušlo i izašlo postoji evidencija sa slikama i tablicama. Pretraga se vrši po svim kruterijumima: vreme i datum, broj tablica, broj tiketa, broj kartica uz prikaz slika vozila prilikom evidentiranja.  

Naplata može da se vrši gotovinom ili karticom. Prilikom plažanja sistem je povezan sa fiskalnim printerom GALEB GP550, koji sam izbacuje racun prilikom naplate (nije neophodna fiskalna kasa i prekucavanje iznosa). U slučaju plaćanja karticama sistem automatski šalje iznos računa na terminal za naplatu platnim karticama, kada iznos bude naplaćen automatski se štampa fiskalni racun, Moguće je da iznos bude delimično plaćen kasom i delimično karticom.

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit.