ZKtravelorder putni nalozi

Najbolje rešenje za velike i srednje kompanije

Putnicki, Teretni, kombinovani teretni, individualni, putni nalozi, Integracija sa GPS predefinisanim lokacijama

ZKTRAVELORDER PUTNI NALOZI

Modul puntni nalozi je prvenstveno namenjen kopanijama koje imaju svoj vozni park. Sistem moze da funkcionise na dva nacina : Putem integrisanog GPS uredjaja u vozilima ili rucnim unosenjem I kreiranjem putnog naloga

Vrste putnih naloga:

Putni nalog za putnicko vozilo

Putni nalog za teretno I kombinovano vozilo

Putni nalog za Sluzbeno putovanje

Atributi vozila

U koliko se koristi GPS u vozilu putni nalog se automatski kreira tako sto pozicijom vozila prepoznajemo kretanje I kreiramo pocetak I zavrsetak odredjenog kretanja. Da bi vozilo moglo da se krece vozac je duzan da ubaci smart karticu ili prinese svoju RFID karticu u citac koji se nalazi u vozilu. Time smo identifikovali vozaca I zapoceli njegovo radno vreme. Putem GPS podataka tacno znamo na kojoj se lokaciji vozilo zaustavilo, koliko se zadrzalo I te podatke sistem unosi u putni nalog. Na kraju radnog dana putni nalog se automatski kreira sa tacnim vremenom zadrzavanja vozila, vremenom istovara, kilometrazom ITD. U koliko se putni nalog vodi rucnim unosom sistem omogucava popunjavanje svih tabela kroz Web brouzer sa bilo kog uredjaja.

Uz putne naloge postoji automatska evidencija slobodnih vozila iz voznog parka sa planiranim rutama za odredjeni period I vremenima slobodnih vozila.

Uz putne naloge vrsimo evidenciju utrosaka putovanja kao sto su : Putarine, utrosak goriva, maziva, ulja I ostali zavisni troskovi koje se mogu uneti po potrebi korisnika

Kod putnih naloga za teretna vozila se moraju Izabrati vozaci iz sistema za ERV I samim tim njihovo vreme za obracun zarada je evidentirano kretanjem vozila. Suvozaci I pomocni radnici koji se prevoze istim vozilom se takodje evidentiraju kroz sistem.

Kod elektronskog vodjenja putnih naloga sistem sam prepoznbaje termine za servisiranje vozila, zamenu ulja I obavestava nadredene. Pretraga putnih naloga po imenu vozaca ili vozilu za odredjeni period je vrlo jednostavna kao I pretraga po mestu kretanja. Kod naloga za sluzbena putovanja u sistem se unosi I izvestaj sa sluzbenog putovanja koji je odmah vidljiv svim nadredjenima nakon unosenja I isti poslat automatski na mail .