ZKRestoran Menza – Kantina

Najbolje rešenje za  velike i srednje kompanije

Zaseban Modul za obracun izdatih obroka u menzama u okviru kompanije sa limitiranjem dnevnih obroka, I planiranjem obroka za naredne dane

  ZKRESTAURANT MENZA KANTINA 

Modul za kontrolu menze i izdavanje hrane u menzama ili kantinama sa mogucnoscu naplate obroka i izdavanje fiskalnog isecka se satoji iz 3 dela. Porucivanje i planiranje obroka za naredni period preko ekrana osetljivog na dodir koji se nalazi u prostorijama kantine. ( Win ili android aplikacija). Modul za izdavanje obroka i skidanje obroka zaposlenima sa stanja provlacenjem kartice zaposlenog ili otisak prsta na pultu za izdavanje hrane. ( bilo koji terminal za registraciju logova). Modul za prodaju i azuriranje obroka racunovodstvo ili prodajni pult (web pristup)



OPIS SISTEMA I NAČIN RADA

Softwerski modul ZK‐Restaurant je posebno interesantan svim vrstama restorana društvene ishrane,restorana u domovima, fabrikama, isl, namenjen za Menze u okviru jedne kompanije. Poručivanje i praćenje izdavanja obroka, slanje izveštaja (dnevnih, nedeljnih i mesečnih) službi zaobračun plata, a u svrhu obračuna utrošenih sredstava predviđenih za topli obrog (po zaposlenom).  Planiranje I odabir jela za nedelju dana u napred. Aplikacija obezbeđuje, pre svega eliminiaciju bonova i jasno ukida manipulaciju sa istim, odnosno,njihovo prikupljanje, obradu, ponovnu  raspodelu, doštampavanje novih zbog pohabanosti itd

MOGUĆNOSTI

Potvrda izdavanja jela na terminalu sa ispisom osobe koja je prinela karticu. Odabir obroka na terminalu 2‐8 vrsti jela. Kartica služi kao identifikacioni dokument imaoca za plaćanje ishrane i registraciju iskorišćenihobroka. Online pracenje na kontrolnom monitoru o preostalim obrocima ili preostalom kreditu. Online Prodaja Bonova I punjenje kartice za ishranuu menzama, Modul za kadrovsku sluzbu. Izbor I planiranje Menija sa slikama na reklamnommonitoru 7 dana u napred. Izbor jela I planiranje za sledeci dan na kontrolnomtuch monitoru. Mogucnost integracije sa softwerom za zarade I oduzimanje iskoriscenih jela od plate. Mogucnost izdavanja kartice za Goste ili sopljne saradnike. Kontrola izdatih obroka na dnevnom nivou. Ogranicenje izdatih obroka na dnevnom nivou ( po komadu ili po prekoracenoj ceni) , Mogucnost Potvrda izdatog jela od strane kuvara prinosenjem kartice na terminal kontrolni terminal