Profesionalna mobileWEB platforma
Globalna telematska rešenja Opsežan raspon telematskih rešenja

MobileWEB je centralno rešenje za praćenje koje na jednostavan i transparentan način prikazuje telematske podatke vaših vozila i vozača. Aplikacija radi na “Cloud-u” pa nije potrebno početno ulaganje u IT infrastrukturu i može joj se pristupiti s bilo kojeg računala povezanog na Internet.

 Osnovna mobileWEB platforma uključuje funkcionalnosti kao što su: online praćenje lokacija i praćenje ključnih podataka o vašim vozilima, grafički prikaz vozila na karti i njihovih prethodnih ruta, grafički prikaz zaustavljanja vozila na karti, pregled pozajmljenih vozila, pregled izvještaja sa terena poput analize posla, analize lokacije, analize zaustavljanja itd.

Geolokacijski prikaz

Geolokacije vam omogućavaju stvaranje proizvoljnih lokacija ili lokacija na mobileWEB platformi. Ovo će vam dati bolji pregled lokacija i vaših vozila. Imena lokacija takođe će se prikazivati ​​u različitim izveštajima na platformi mobileWEB, čineći izvještaje transparentnijim.

Praćenje kretanja vozila

Pomoću njega kreirajte novi koridor, dodelite koridor vozilu, a zatim postavite alarme da vas upozoravaju kada se vaša vozila kreću u pogrešnom smeru ili ulaze i izlaze iz određenih koridora.

Održavanje voznog parka

Izbjegavajte nepotrebne troškove kvarova na vozilima koji nastaju uslijed kašnjenja u redovnim servisnim intervalima ili dodatnih troškova zbog isteklog dokumenta o vozilu ili vozaču.

Upravljanje podacima sa tahografa

Ovo sveobuhvatno, potpuno automatizovano rešenje za prenos podataka sa tahografa i kartice vozača na mreži štedi vreme i novac i za vas i za vozača. Imajte detaljan pregled stanja radnog vremena vaših vozača u svakom trenutku, izračunajte kada će se dogoditi naredna zaustavljanja i analizirati potencijalna kršenja saobraćajnih pravila, izbegavajući takođe nepotrebne novčane kazne

Komunikacijski menadžment

Profesionalni 7 ” OBC740 tablet omogućava neograničenu pisanu komunikaciju između vozila i kancelarije u gotovo svim zemljama sveta. Na ovaj način se štede vreme i troškovi komunikacije i izbegavaju kašnjenja u isporuci. Sva komunikacija sigurno je sačuvana na dugi niz godina i može joj se lako pristupiti i gledati. Za svaku poruku tačno ćete znati status poruke: kada, kome i ko poruku šalje, kada je poruka dostavljena i kada je pročitana.

Upravljanje dokumentima

Naše rešenje za upravljanje dokumentima, koristeći platformu mobileWEB, omogućuje vam slanje i primanje dokumenata između računara u kancelariji i profesionalnog CVS tableta u vozilu. U oba smera možete lako i brzo poslati PDF dokumente ili slike (npr. Raspoloživi teretni prostor, oštećeni teret ili vozilo, pravilno utovarena roba i dodatna zaštita itd.).

Osnovna mobileWEB platforma

uključuje funkcionalnosti kao što su: online praćenje lokacija i praćenje ključnih podataka o vašim vozilima, grafički prikaz vozila na karti i njihovih prethodnih ruta, grafički prikaz zaustavljanja vozila na karti, pregled pozajmljenih vozila, pregled izveštaja sa terena poput analize posla, analize lokacije, analize zaustavljanja itd.

Upravljanje podacima o vozilima

Prikupljanje, analiza i čuvanje svih relevantnih podataka o vašim vozilima, koji se dobijaju putem standardnog FMS (Fleet Management System) protokola na vašem računaru. Podaci o vozilu pružaju vam potpuni pregled i kontrolu nad vašim voznim parkom. Prikupljeni podaci pomažu vam da povećate efikasnost svojih ruta i efikasnije kontrolišete troškove goriva i poslovanja.

Kontrola količine goriva

Napredno rešenje preciznih sondi nadgleda, analizira i izveštava o potrošnji goriva u vašim vozilima i sprečava zloupotrebu i krađu goriva.

Planiranje ruta

Pilikom izračunavanja najbolje rute Google Maps i druge karte ne uzimaju u obzir sve specifične karakteristike vašeg vozila (visina, težina, širina, tip motora itd.) kao ni karakteristike tereta koji se prevozi (opasni teret, težina itd.). Planiranje rute s PTV xSERVER funkcijom izračunava najbolji put od tačke A do tačke B, uzimajući u obzir stvarne parametre vašeg vozila i tereta.

Sigurnosni sistemi

Imajte stalni nadzor nad otvaranjem vrata tovarnog prostora. Ukoliko je potrebno, možete daljinski blokirati paljenje motora vozila.

Kontrola prikolice

Uređaj za praćenje na prikolici pruža stalnu kontrolu nad lokacijom prikolice, tereta i robe. Omogućava vam pretragu dostupnih prikolica, olakšava planiranje preuzimanja i poboljšava vaš pregled vožnje.

Analiza načina vožnje

Možete lako i tačno pratiti svoje vozače i upoređivati sveobuhvatne ocene njihovih vožnji. Ocene vozača temelje se na G senzoru ugrađenom u uređaju za praćenje koji će vam pomoći da promovišete sigurniju i ekonomičniju vožnju. Na raspolaganju su razni izveštaji i prikazi trenda agresivne vožnje svakog vozača kako biste mogli nadgledati ili poboljšati.

HU-GO

Ako vas posao vodi u Mađarsku ili preko nje, morate osigurati da plaćate putarinu kroz njihov poseban sistem plaćanja HU-GO autocesta. Kupci koji već koriste CVS Mobile telematički sistem mogu ga koristiti i za plaćanje mađarskih putarina bez dodatnih nadogradnji. Potreban je samo poseban ugovor i registracija u HU-GO sistemu, a za starija vozila potrebno je unapred proveriti prikladnost postojećih modema u vozilima. Naši zaposleni vam pomažu u početnom postavljanju ukoliko je potrebno.

Integracija pomoću web usluga

Sva naša rešenja osmišljena su tako da ih možete lako integrisati u postojeće sisteme (ERP, CRM, transportni modul, BIS itd.) Ili aplikacije pomoću web servisa.

Kontrola pritiska u gumama

Napredno nadgledanje pritiska i temperature gume pravovremeno vas upozorava na prenizak ili previsok pritisak u gumi i visoku temperaturu u gumi što može dovesti do oštećenja gume i time oštećenja tereta ili vozila.

Upravljanje zadacima

Naše napredno rešenje za upravljanje zadacima omogućava vam slanje radnih naloga direktno vozačima – brzo, efikasno i bez papira. Kontrola prevoza dodatno je olakšana izveštajima o stanju vozila sa podacima o početku vožnje, utovarom, istovarom i očekivanom vremenu dolaska.

Online prikaz FMS podataka

Automatski i u stvarnom vremenu prenosi FMS podatke i prikazuje ih na mobileWEB platformi. Ako je vozilo opremljeno profesionalnim tablet računarom, odabrani FMS podaci dostupni su i vozaču. U svakom slučaju, istorija FMS podataka uvek je dostupna na platformi mobileWEB.

Tehnička oprema DELTA PRO

Napredni uređaj za praćenje i telemetriku u stvarnom vremenu sa GNSS i GSM povezivanjem s mogućnošću dobijanja koordinata uređaja i drugih naprednih podataka o vozilu kroz više ulaznih i izlaznih veza i mogućnost obrade i prenosa signala preko 2G ili GPRS

Transport i distribucija

Ostanite konkurentni u naprednim rješenjima koja rastu s vašim poslovanjem. Upravljajte svojim vozilima i vozačima efikasnije i ekonomičnije

Građevina

Bolji uvid u to kako rade vaše radne mašine. Imajte potpunu kontrolu nad radnim mašinama. Za uspešno ispunjavanje zahtevnih rokova i osiguranje sigurnosti na gradilištu potrebna je najbolja moguća kontrola vaših mašina i opreme.

Prevoz putnika

Poboljšajte pouzdanost svojih usluga. Osigurajte pouzdan prevoz za svoje putnike Pravovremeni dolasci, odlasci i sigurnost od najveće su važnosti za zadovoljstvo putnika vašim prevozom. Naša napredna telematska rešenja i alati olakšavaju brigu o pravovremenosti i sigurnosti.

Usluge i održavanje

Što manje vremena vaši stručnjaci provode na putu ili u popunjavanju nepotrebnih formulara, više će potrošiti na ono za šta vas kupci plaćaju. Naša napredna telematska rešenja omogućavaju vam da optimizirate svoje planiranje rada i povećate odzivnost.

Zagarantovana sigurnost

U hitnim slučajevima svaka sekunda broji svaki metar. Naša napredna telematska rešenja pomažu vam da brže reagujete i sigurniji put do rešavanja problema. Budući da imate odličan pogled na to gde se nalaze vaša vozila, lakše je odabrati vozilo koje je najbliže nesreći.

Javni sektor

Omogućavamo vašim zaposlenima da izbjegavaju saobraćajne gužve automatskim pronalaženjem najbrže rute, a pažljivim i temeljnim nadzorom svih ruta možete pomoći u optimizaciji voznog parka.