safety

Sigurnosne folije i StopSol Klima UV folije

Folije za stakla koje štite od toplote i UV zračenja na staklima zgrada i automobila HANITA COATINGS plasira na tržište kao Solar Zone brend, a specijalno za odbranu dizajnirane sigurnosne protivprovalne folije nose ime Safety Zone. Hanita Coating’s Safety Zone bezbednosne i sigurnosne folije za stakla se prepoznaju kao jedan od vodećih brendova zaštitnih folija za stakla širom sveta, a zasnovan je na performansama, količini, kvalitetu, atestima i fabriškom garancijom. Sve Hanita folije za stakla imaju izuzetne nivoe jasnoće, prozirnosti i čistoće, gotovo do savršenosti. Ovo je rezultat naše odlučnosti da koristimo samo poliester filmove vrhunskog kvaliteta, naših superiornih hemijskih formula, unapređenih proizvodnih metoda, proizvodnje u „clean room“ prostoru i čvrstog poštovanja zahteva ISO 9001-2000 standarda kvaliteta i sigurnosti.
Hanita Coatings je najznačajniji, po kvalitetu i količini, proizvođač solarnih i bezbednosnih folija za stakla van Sjedinjenih Američkih Država. Prodaja se vrši preko mreže zastupnika i ovlašćenih distributera koji su obavezni da poštuju naše standarde o kvalitetu folija za stakla i ugradnji.

 

SolarZone_window_film_selectively

field_tested

Termoizolacione Hanita Solar Zonefolije za stakla su samolepivi laminati sastavljeni od tankih slojeva poliesterskog filma koji modifikovani sofisticiranim procesom stvaraju željeni izgled i karakteristike. Montirane na staklo, folije stvaraju razlike u nivou propuštanja energije, refleksije i upijanja nego kad je staklo samostalno. Kontrolišući solarnu toplotu koja prolazi kroz prozore, i smanjujući potrebu hlađenja, termoizolujuće folije za stakla mogu efikasno smanjiti troškove hlađenja do 20%. Profesionalno  montirane spolja ili iznutra na prozore, folije filtriraju sunčevu svetlost – odbijajući toplotu, blještavilo, i opasnu UV radijaciju – i i dalje propuštaju prirodno svetlo.
Čak i kad drže prozor transparentnim, folije Solar Zone filtrirajući UV, vidljivo svetlo, i infracrveno grejanje, efikasno smanjuju količinu sunčeve energije koja prolazi kroz staklo do 80% i čine prostor hladnijim i umanjuju potrebu za radom rashladnih sistema.

 

case1 Download PDF >>

case2 Download PDF >>

case3 Download PDF >>

case4 Download PDF >>

case5

case6 Download PDF >>

case7 Download PDF >>

case8 Download PDF >>

case9 Download PDF >>

case10 Download PDF >>

case11 Download PDF >>